Associa’t!

Uneix-te a nosaltres! Fes-te soci o sòcia de Ben Amics!

Et mereixes gaudir dels mateixos drets, amar a persones del mateix sexe sense cap tipus de discriminació…Les nostres forces provenen de tu, dels nostres socis i sòcies i tenim molt de treball per davant per aconseguir i mantenir els nostres drets. Necessitem la teva aportació per continuar treballant, ampliar projectes i continuar creixent.

Cóm fer-te soci/sòcia de Ben Amics?

Pots baixar-te la Fitxa d’inscripció com a Soci/Sòcia (DOC) i enviar-la emplenada per correu postal a: Ben Amics, C/General Riera, 3, 2-A,07003, Palma de Mallorca -Illes Balears

Les  diverses quotes amb les que pots ajudar a la teva entitat i al col·lectiu LGTBI  són:

Efectiu o domicialada: Quota anual A, import   72€

Efectiu: Quota anual B, import   40€

Efectiu: Quota anual C, importe   12€

També pots fer-nos una visita al local de Ben Amics o enviar-nos la fitxa de soci/sòcia per e-mail a tesoreria@benamics.com

Cóm formar part de l’equip de voluntariat?

Per ésser voluntari o voluntària, no és necessari estar associat ni pagar quotes mensuals. Visita’ns en el nostre local o envia’ns un e-mail a benamics@benamics.com una de les persones de l’entitat xerrarà amb tú per saber quines són les teves motivacions, cóm ens has conegut i en què t’agradaria participar a més de la teva disponibilitat.

Necessitem voluntariat para múltiples projectes des de educació, prevenció, organització, tecnologies de la informació,organització de la biblioteca, suport a activitats al carrer, entre d’altres.

Cóm donar suport econòmicament? Pots fer un donatiu!

Si desitges contribuir mitjançant una donació per donar suport al treball de Ben Amics, les depeses de manteniment i les activitats, pots ingressar la quantitat que estimis oportuna a:

BEN AMICS. ASOCCIACIÓ DE LESBIANES, GAIS, TRANS,  BISEXUALS I INTERSEXUALS DE LES ILLES BALEARS.

SA NOSTRA -CAIXA DE BALEARS.  Número de Compte Bancari  0487-2157-7220-0000-7957