Orgull 2012

Poster Orgull 2012

Segueix-nos en:

Twitter
Facebook
Vimeo

VOTA JA!

Tens fins dia 23 a les 17h!

PREMIS SIURELL I DIMONI ROSA 2012

Com cada any, Ben Amics farà entrega dels premis Siurell i Dimoni Rosa, a les entitats que, respectivament, han mostrat el seu interès pels drets de les persones LGTB o, d’altra banda, han expressat la seva oposició a aquest col·lectiu.

Actualment, i més en aquests moments de crispació social, es fa necessari premiar a les persones, organitzacions o entitats que treballen en pro dels drets LGTB, mentre que, d’altra banda, hem de “castigar” a aquelles que encara segueixen pensant que els gais, lesbianes, bisexuals o transsexuals segueixen sent “persones de segona”…

La societat ha avançat, i encara li queda recorregut, cap a una realitat en què la Igualtat és constant i per TOTES i TOTS, encara que per a molts sectors de població no sigui així.

D’aquesta manera, amb aquests premis, es demostra que una altra via és possible i així volem que segueixi sent. Som persones que formem part de la mateixa societat, participem de les mateixes activitats i tenim els mateixos deures i drets.

Úneix-te a les nostres reivindicacions, que són les de tots/as els/les que creiem en una societat diferent, en la qual a ningú li ha d’importar si ets LGTB o no…

A continuació, els detallem els candidats i les candidates a tots dos premis:

SIURELL ROSA 2012

Siurell Rosa '12

JAUME RIVAS CARDONA per la cessió d’un pis de la seva propietat a diverses entitats sense ànim de lucre per instal·lar la seva seu. Gràcies a aquesta acció, Ben Amics ha pogut mantenir les seves portes obertes en temps tan difícils.

Els altres candidats de l’any 2012 al Siurell Rosa varen ser:

Festival del Mar

El Festival Internacional de Cine Gay y Lésbico de Mallorca ‘FESTIVAL DEL MAR’ per potenciar la visibilitat del col·lectiu LGTB a través de la cultura.
Público

Diari PÚBLICO, per significar-se com un mitjà de comunicació que aborda de manera constant i professional informacions sobre el col·lectiu LGTB.

DIMONI ROSA 2012

Dimoni Rosa '12

El Bisbe de Mallorca, JESÚS MURGUI, per la carta pastoral que va enviar durant la passada campanya electoral de novembre demanant que no es votés a partits polítics que defensessin els drets del col·lectiu de lesbianes, gais, transexuals i bisexuals. (cristianosgays.com)

Els altres candidats de l’any 2012 al Dimoni Rosa varen ser:

Javier León de la Riva

El batle de Valladolid, JAVIER LEÓN DE LA RIVA, del PP, per les seves reiterades i desafortunades declaracions contra en col·lectiu LGTB i els seus drets. Més recentment, per les seves paraules menyspreant a les persones transexuals. (www.20minutos.es)
IPFB

BALEARES VIDA per la seva campanya ‘antiabortista’ i contra la llibertat de les dones per decidir col·locada en nombroses marquesines d’autobús de Palma.

HI PARTICIPEN:

Cafeteria Unic Bar Flexas Es Jaç
Piccadilly - Cala Millor Será Que Sí Port Lligat
Amano Bar K-fe LGTBmap
XY Cruising bar El Clan - Afterwork fun Es Pou - Casa Vasca
Reina Mora Dale Roda Pub Chapeau
Sa Ronda San Miguel La Demence

HI COL·LABOREN

EuroCarnavales
Fron
Intèrprets de llengua de signes de Balears
Gay Mallorca

HO ORGANITZA:

Ben Amics