Orgull 2010

Semana orgullo
Orgullo 2010

Orgull 10

PREMIS SIURELL I DIMONI ROSA 2010

SIURELL ROSA 2010

Capicua

CAPICUA, programa d’actualitat LGTB que emet IB3 Ràdio. Per abordar la realitat del col•lectiu LGTB a les Illes Balears allunyant-se de prejudicis i estereotips, donant suport a la necessària tasca de normalització social que du a terme el moviment LGTB. (http://ib3noticies.com/20090711_24560-capicua.html)

Els altres candidats de l’any 2010 al Siurell Rosa varen ser:

Dr. Tofé

DR. SANTIAGO TOFÉ POVEDANO, endocrinòleg membre de la Unitat de Gènere de l’Hospital de Son Dureta. Per constituir-se com un autèntic referent en l’atenció sanitària a les persones transsexuals, afavorint l’accés a un procés transsexualitzador integral i de qualitat. (http://dbalears.cat)
Teresa Forcades

TERESA FORCADES, doctora en medicina, teòloga i monja benedictina. Per reclamar públicament el fi de les postures homòfobes de la Jerarquia de l’Església Catòlica. (http://comunidad.diariodemallorca.es Resposta nº 11)

DIMONI ROSA 2010

INSTITUTO DE POLÍTICA FAMILIAR DE BALEARES. Per la denúncia presentada davant l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor en contra de la participació d’una nina i un nin en l’acte de lectura del manifest de l’Orgull LGTB 2009 a Palma, en el qual es reclamava un sistema educatiu integrador i respectuós amb les diferents realitats afectives i sexuals. La denúncia va ser arxivada pocs dies després. (http://www.dosmanzanas.com)

Els altres candidats de l’any 2010 al Dimoni Rosa varen ser:

Intereconimía TV

INTERECONOMÍA TV. Per les campanyes difamatòries i insultants en contra del Dia de l’Orgull LGTB (http://www.youtube.com/watch?v=2TGC6kwx-dM)
Tarciso

Secretario de Estado del Vaticano, Cardenal Tarcisio Bertone. Per les seves declaracions afirmant que els abusos sexuals a menors perpetrats per sacerdots catòlics no tenen a veure amb el celibat sinó amb l’homosexualitat. (http://www.elpais.com)

ELS NOSTRES PATROCINADORS

Hotel Pegasus Playa** La Demence Bakala.org El Boner | Golden Root
Fron Dark Michel Bar Coto
Twins ISI PUB Balear acustic Consell de Mallorca
Hotel Aries La Azotea Mythos Bar Flexas
Mallorca Luxury Gay Gay Mallorca veinti3 Café Lorca
Diner Euphoria Sauna Spartacus Espai de Sa Flor
Ajuntament de Palma
Exposició