Orgull 2009

Orgull 2009
Cartel Orgullo'09

“A LA ESCOLA SENSE ARMARIS, PER LA CONVIVÈNCIA RESPECTEM LA DIFERENCIA”

Noticia referent a l’Orgull de l’any 2009. Informatiu Balear TVE1. (29-06-09)

 

Aquest any es vàren entregar els 15é premis Siurell i Dimoni Rosa:

Entrega Siurell Rosa

SIURELL ROSA

JOSEP BENET, pare que va denunciar l’episodi d’homofòbia al centre Madre Alberta per la seva valentia i sentit de la justícia defensant la dignitat de les persones LGTB front als prejudicis i la ignorància.

DIMONI ROSA

COL•LEGI MARE ALBERTA, DE LES RELIGIOSES PURESA DE MARIA. Per permetre que durant una xerrada en el seu centre la ponent parlés d’homosexualitat dient que és una malaltia. Sense que el centre corregís en cap moment aquesta informació errònia.

Llista de la resta de nominats:

NOMINATS SIURELL ROSA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT, per la posada en marxa del “Centre d’Assessorament per a la Salut Jove”, en el qual s’inclou la participació de Ben Amics per informar sobre diversitat afectiva sexual als joves de tota Mallorca.

TRIBUNAL SUPREM, per la seva sentència del passat 29 de maig rebutjant que els jutges i jutgesses puguin declarar objecció de consciència per tal de no celebrar bodes homosexuals.

NOMINATS DIMONI ROSA

LA REINA DOÑA SOFÍA, per les seves declaracions al llibre ‘La Reina muy de cerca’ qüestionant la legitimitat del matrimoni entre persones del mateix sexe i menyspreant la lluita pels drets LGTB amb les seves crítiques a la manifestació del Orgull.

OBISPO DE MALLORCA per mantenir-se al costat de les postures homòfobes radicals de la jerarquia eclesiàstica catòlica espanyola, donant suport als insults i menyspreus que constantment dirigeixen al nostre col•lectiu.

SIURELL ROSA 2009
DIMONI ROSA 2009
Patrocinadores

Noticia sobre la Exposició de Fotos “DIVERSITAT AFECTIVA I SEXUAL” a Mallorca TV. (22-06-09)

Cartel Orgullo'09