Orgull 2008

 

 

Dibujo

 

PER FI L’ORGULL LÈSBIC, GAI, TRANSEXUAL I BISEXUAL

VA TORNAR A SORTIR AL CARRER A MALLORCA!

Cartell Orgull 2008 Els dies 27 i 28 de Juny de 2008 es va celebrar en la Plaza Remigia Caubet (el mirador, sobre el pàrquing de Gomila) l’orgull amb espectacles, actuacions musicals, els premis Siurell i Dimoni Rosa… etc…El lema de l’any 2008 va ser “PER LA VISIBILITAT LÈSBICA”

Cunya emès per les emissores de ràdio publicitant l’esdeveniment:

En l’edició del 2008 (la nombre 14) dels premis Siurell i Dimoni Rosa varen ser premiats:

SIURELL ROSA 2008:

ALS DIFERENTS CENTRES EDUCATIUS QUE HAN PARTICIPAT EN EL PROGRAMA DE XERRADES EN INSTITUTS DINTRE DEL PROJECTE DE LLUITA CONTRA LA LGTBFOBIA EN L’ÀMBIT ESCOLAR

Gràcies a la implicació dels diferents professionals que treballen en aquests centres i que ens han sol·licitat a través del Consell Insular de Mallorca i del Ajuntament de Palma hem pogut realitzar xerrades en:

  • IES Juniper Serra (Palma). Profesional: Creu Homar
  • Universitat de les Illes Balears
  • IES Port de Pollença. Profesional: Carmen Segarra
  • IES Llorenç Garcias i Font (Arta). Profesional: Maria Ribas
  • IES Ses Estacions (Palma). Profesional: Maria Antonia Soberats
  • IES Na Camel·la (Manacor). Profesional: Herminia
  • C. Sant Vicenç de Paül (Sóller). Profesional: Marga Riera
  • IES Guillem Colom Casesnoves (Sóller). Profesional: Nicole Segura
  • C. Sant Bonaventura (Arta). Profesional: Amanda

DIMONI ROSA 2008:

Antoni Camps ANTONI CAMPS,  Conseller del PP a Menorca.Per les seves declaracions públiques assegurant que l’homosexualitat és una malaltia i per no ser la primera vegada que aquest càrrec del PP, membre de l’Associació Familiar de Balears –integrant del Fòrum de la Família-, realitza aquest tipus d’afirmacions. En l’any 2005, en ple debat sobre el matrimoni entre persones del mateix sexe, va assegurar en una taula rodona que “la majoria dels quals abusen de menors són homosexuals”.

enllaç: stoplgtbfobia.blogspot.com

A continuació tens la llista de candidats amb una breu explicació i enllaços directes a les notícies que ens han fet proposar-los per als diferents premis.
Els nominats d’aquesta edició són:

NOMINATS AL SIURELL ROSA 2008:

ASSOCIACIÓ STOP SIDA (BARCELONA)

Per la totalitat d’iniciatives desenvolupades des de Stop Sida, que tenen com a finalitat promoure un canvi d’actituds que permetin reduir les pràctiques sexuals no segures que poden provocar una infecció per VIH. Especialment, per l’excel·lent material editat en la campanya “Cuida’t 08”, injustament retirada pel Pla Nacional contra la Sida.

NOMINATS AL DIMONI ROSA 2008:

L’ORGANITZACIÓ CATÒLICA E-CRISTIANSPer oposar-se que el Institut d’Estudis Catalans (IEC) modifiqui la definició de matrimoni en el diccionari de la llengua catalana. I per acollir en els seus fòrums notícies tergiversades sobre les guies de sexe segur editades per Stop Sida.

enllaços: www.e-cristians.net (1)
www.e-cristians.net (2)

E-cristians
Arnau ARNAU COMPANY BAUÇÀ, metge de Sant Joan, autor del llibre “Sanidad y sexualidad en los últimos 50 años del siglo XX”, publicat en 2007.Pel contingut del mateix i pels seus comentaris homofóbics en diverses entrevistes concedides als mitjans de comunicació, en les quals va declarar que les persones homosexuals són “persones desgraciades” i on va anunciar a més la seva intenció d’escriure un llibre amb “la Teoria sobre la sodomia” per a això hauria “d’inspeccionar” a homes homosexuals.

enllaços: www.diariodemallorca.es (1)
inforgay.blogspot.com (2)

SIURELL ROSA 2008

DIMONI ROSA 2008

Orgullo Madrid
ORGULL LÉSBIC, GAY,TRANSEXUAL I BISEXUALA MADRID

MANIFESTACIÓ 5 DE JULIOL

fes clic al enllaç
www.felgt.org

Visibilitat

Madrid