Orgull 2007

XIII EDICIÓ PREMIS SIURELL I DIMONI ROSA 2007

El Siurell es lliura a aquelles persones, entitats o institucions que s’hagin destacat per la seva lluita en favor de la llibertat de les persones i per la igualtat del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuales i bisexuals.

En canvi, el Dimoni es lliura a aquelles persones, entitats o institucions que s’hagin destacat per afavorir comportaments lgtbfòbics i en contra de la llibertat de les persones LGTB.

Des de fa 13 anys la nostra associació fa lliurament d’aquests premis. Els nominats d’aquesta edició són:

Cartell Orgull 2007


———– PREMI SIURELL ROSA 2007———–
Marieta Martín Castillo, per la seva lluita per la visibilitat del col·lectiu transsexual en la nostra comunitat i per implicació en l’ “Asociación Ex – presos Sociales Lesbianas, Homosexuales y Transexuales represaliados en la dictadura Franquista”.

———– PREMI DIMONI ROSA 2006 ———–
Libertad Balear, pel tractament LGTBfòbic que ha realitzat en els seus articles de premsa referent al cicle de conferències de la UIB “Homosexualitas, una aproximació” amb titulars com “La UIB fa apologia de l’homosexualitat”.

———– PREMI SIURELL HONÓRIFICO 2006 ———–
Beatriz Gimeno, ex presidenta de la FELGT. Per la seva labor durant aquests anys tan important per al col·lectiu (modificació del codi civil, llei d’identitat de gènere) al capdavant de la FELGT, per ser la cara visible del moviment tant a nivell nacional i internacional, per la seva implicació desmesurada, pel seu esforç i valentia. Gràcies Beatriz.

BEN AMICS EN LA CONVOCATÒRIA EUROPEA DE MANIFESTACIÓ ORGULL 2007:
ARA EUROPA LA IGUALTAT ES POSSIBLE
Manifestación Orgullo
Madrid
Madrid
DIFERENTS FESTES REALITZADES DURANT LA SETMANA DE L’ORGULL: