Apostasia

Ben Amics disposa d’un servei per facilitar a totes les persones que ho desitgin a apostatar. Aquest acte té com a finalitat mostrar a l’Església Catòlica el nostre rebuig cap a les seves polítiques LGTBIfòbiques que ataquen constantment al col·lectiu de lesbianes, gays, trans, bisexuals i intersexuals, així com la vulneració dels drets de la dona en matèria reproductiva.  Cal destacar les declaracions del diferents estaments de l’Església en contra de les nostres famílies i de la diversitat familiar.

L’Apostasia és el procediment per el qual s’abandona la pertinença a l’Església Catòlica després d’haver entrat a formar part mitjançant el baptisme.

La declaració d’apostasia és l’única forma que l’Església Catòlica reconeix, en principi, per a que una persona batiada deixi de formar-ne part de forma voluntària.

Aquesta acció implica per l’Església Catòlica una pèrdua de béns econòmics ja que la major part del pressupost d’aquesta institució els arriba degut al gran número de gent que tenen a les seves llistes de baptisme.

Anima’t a mostrar el teu rebuig a la jerarquia catòlica, demana cita al 608 36 68 69 o al correu benamics@benamics.com i t’explicarem com fer-ho en 3 passes molt senzilles.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s